ПОСТАЧАННЯ ВОДИ ДЛЯ МИРІВСЬКОЇ ТА ТОМАКІВСЬКОЇ ГРОМАД: Амед Кхана відвідав одну з громад

15.12.2023

UWA відреагувала на офіційне звернення виконкому Мирове Сільської ради Нікопольського району Дніпропетровської області з проханням забезпечити населення достатньою кількості якісної питної води. Спершу, з 13 листопада 2023 року, допомогу доставляли до Мирівської громади Нікопольського району, пізніше аналогічний лист надійшов від виконавчого комітету Томаківської сільської ради. Тож, з 21 листопада ми почали цю громаду також забезпечувати водою.

Цей проєкт став можливий завдяки фінансовій підтримці приватного гуманітарного фонду Amed Khan Foundation. Амед Кхана особисто приїхав 13 грудня до Томаківської громади подивитися як відбувається процес, також він познайомився з головою Томаківської громади та спробував воду, якою забезпечують українців.

Вода доставляється за маршрутами:

− Запоріжжя-Мирове;

− Запоріжжя-Мирове-Топіла;

− Запоріжжя-Мирове-Настасівка-Зоря;

−Запоріжжя-Томаківка.

За листопад 2023 року було доставлено 120 000 літрів води, за першу частину грудня вже доставлено 64 000 літрів. до кінця місяця планується доставити ще 130 000 літрів. Для доставки води ми залучили водія з міста Запоріжжя. Амед Кхана також познайомився з водіяєм.

За листопад 2023 року було доставлено 120 000 л. води, за першу частину грудня вже доставлено 64 000 л. До кінця місяця в планах доставити ще 130 000 л.